Alusion ALFG-12.7-LG-2S Large Cell оpen (2440х1220х12,7 мм) (2,9768 м2/лист)

22554.52 грн.
Этот товар ОТСУТСТВУЕТ

Alusion ALFG-12.7-LG-2S Large Cell оpen (2440х1220х12,7 мм) (2,9768 м2/лист)

Артикул 1000009907
Единицы: шт
  • Описание
  • Комментарии
  • Alusion - це унікальний інноваційний матеріал виробництва компанії Cymat Technologies, розташована в Торонто, Канада.
     
    З допомогою особливої запатентованої технології виробництва металу виробляються високотехнологічні панелі зі спіненого алюмінію, що володіють чудовими характеристиками міцності і легкості. 
    Незвичайний "космічний" зовнішній вигляд панелей дозволяє дизайнерам створювати неповторні інтер'єри. 
    Певні типи панелей володіють високими звукопоглинальними властивостями.
     
    Область застосування
     
    Панелі призначені для декоративної акустичної обробки в приміщеннях, до яких пред'являються високі акустичні та естетичні вимоги, наприклад, концертних залах, домашніх кінотеатрах, кімнатах переговорів у ВІП-офісах, конференц-залах, клубах, ресторанах і т. п. 
     
     В залежності від способу монтажу, типу поверхні та параметрів звукопоглинального середнього шару акустичні характеристики панельної системи Alusion можуть змінюватися в досить широких межах. Таким чином, можна «налаштовувати» акустику приміщення, наближаючи її до необхідних значень. 
    У приміщеннях, що не потребують акустичної підготовки, панелі Alusion застосовуються в якості декоративного матеріалу з високою естетичною складовою.
     Панелі з крупно-комірчастою наскрізною структурою застосовуються спільно з сучасними джерелами світла, утворюючи дизайнерські конструкції, що працюють "на просвіт". 
    Панелі Alusion можуть застосовувати як для внутрішніх, так і для зовнішніх робіт.
     
    Склад
     
     Панелі Alusion виготовляють зі спіненого алюмінію. Через розплавлений алюміній з додаванням дрібних частинок металу під тиском пропускають турбулентну струмінь гарячого повітря. Залежно від інтенсивності впливу повітряного потоку на рідкий алюміній утворюється безперервна структура, яка може бути більш дрібного (Small Cell) або більш великого(Large Cell) розміру, а клітинки можуть бути закритими (Natural) або відкритими (Open). З отриманого матеріалу формуються готові до застосування панелі. 
     
    Панелі Alusion мають стандартний розмір 1220 мм х 2440 мм і можуть мати три різних варіанти товщини – 12,7 мм, 25,4 мм і 43,2 мм. 
     
    Відмітні особливості
     
    - Естетичний зовнішній вигляд
    - Механізм звукопоглинання резонансного типу 
    - Висока механічна міцність 
    - Простота монтажу 
    - Висока пожежобезпечність
     
     
    Монтаж панелей Alusion 
     
     Панелі Alusion можна закріплювати на стандартний металевий каркас для гіпсокартонних систем. До стелі каркас закріплюється з допомогою нониусних або регульованих пружних підвісів. До стін каркас закріплюється з допомогою акустичних П-подібних кронштейнів для гіпсокартонних профілів. Панелі Alusion закріплюються до каркаса за допомогою саморізів.
iBudmarket.com.ua - сайт адаптированый под мобильные платформы