Vibrofix Spring 1 SR DSD-2 (14-41 кг)

1266.85 грн.
Этот товар ОТСУТСТВУЕТ

Vibrofix Spring 1 SR DSD-2 (14-41 кг)

Артикул 1000010048
Единицы: шт
  • Описание
  • Комментарии
  • Антивібраційні кріплення Vibrofix (Виброфикс) це група кріпильних елементів, призначених для вирішення завдань в галузі захисту від шуму і вібрацій.
    З допомогою кріплень Виброфикс забезпечується акустична розв'язка шумного інженерного обладнання від будівельних конструкцій. Характеристики кріплень Vibrofix охоплюють широкий діапазон робочих навантажень, що дозволяє застосовувати кріплення для віброізоляції різних типів інженерного обладнання.

    Конструкція

    Антивібраційні кріплення Виброфикс виготовлені з міцної сталі, що гальванізується. В якості пружного елемента застосовується високоефективний матеріал Sylomer (Австрія) — мікропористий поліуретановий еластомер, спеціально розроблений для вирішення завдань в області віброзахисту.
    Міцні металеві частини кріплень Виброфикс розраховані на довготривалу роботу. Пружні елементи витримують пікові навантаження, набагато перевищують їх робочий діапазон.
    У конструкції кріплень Vibrofix застосовуються інноваційні рішення, надають виробам унікальні властивості, що підтверджено відповідними патентами Росії та України:
    Патент UA # 47822 U 
    Патент 95693 (UA)

    Переваги

    Ефективна віброізоляція в широкому діапазоні частот;
    низьке значення резонансної частоти (6-12 Гц);
    довговічність (термін служби більше 25 років);
    стійкість до різних агресивних середовищ;
    легкість монтажу.

iBudmarket.com.ua - сайт адаптированый под мобильные платформы