Sylomer SR28 - 12, рулон 5х1,5 м синій

2439.11 грн.
Этот товар ОТСУТСТВУЕТ

Sylomer SR28 - 12, рулон 5х1,5 м синій

Артикул 1000010060
Единицы: шт
Технічний опис:

  • Описание
  • Комментарии
  • Матеріал Sylomer® виробництва Getzner Werkstoffe GmbH (Австрія) – це високоефективний віброізолюючий матеріал, що володіє рядом властивостей, які роблять його незамінним для розв'язання широкого спектра завдань в області віброзахисту.
    Sylomer® являє собою мікропористий поліуретановий еластомер зі змішаною відкрито-закритою структурою комірок.
    На основі матеріалу Sylomer® виготовляють віброізолюючі опори для застосування в будівництві, на транспорті і в різних галузях промисловості.
    Широкий спектр матеріалів Sylomer® дозволяє здійснити оптимальний вибір віброізолюючих опор із заданими властивостями. Характеристики віброопори підбираються у відповідності з умовами застосування, видом ізолюючої конструкції або методом будівництва.
     

    ОБЛАСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ

    Різні типи матеріалу Sylomer® застосовуються в якості пружних елементів для віброізоляції інженерного та промислового обладнання, фундаментів будівель і споруд, залізничних рейкових шляхів, метрополітену, в конструкціях плаваючих підлог і т. п.
    Фірма Getzner Werkstoffe GmbH виробляє матеріал Sylomer® різних марок практично для будь-яких розрахункових навантажень, в тому числі, матеріали із заданими характеристиками, що відповідають вимогам конкретного замовника.

iBudmarket.com.ua - сайт адаптированый под мобильные платформы