Izofast

Мастика Гідроізоляційна бітумно-бутилкаучукова (3л) IZOFAST

123.41 грн.
Этот товар ОТСУТСТВУЕТ

Мастика Гідроізоляційна бітумно-бутилкаучукова (3л) IZOFAST

Артикул 1000006563
Единицы: шт
Об'єм: 3 л
  • Описание
  • Комментарии
  • Мастики IZOFAST® (Ізофаст) призначені для гідроізоляції та герметизації різних будівель і споруд, будівельних конструкцій, для ремонту і пристрою покрівель в промисловому і житлово-цивільному будівництві в тому числі: покрівель (по бетонній основі або рулонному килиму прийшов в непридатність).

      Мастика бітумна бутилкаучукова являє собою стабільну масу чорного кольору і пастоподібної консистенції. Не вимагає підігріву. Мастика готова до застосування. Мастика виготовляється на основі високоякісного каучуку марки БК-одна тисяча шістсот сімдесят п'ять з додаванням полімерів і модифікаторів. Однокомпонентна, холодного затвердіння. Після висихання, перетворюється на шар еластичної гуми. Після висихання стійка до ударних навантажень як при позитивних, так і негативних температурах. Мастика стійка до атмосферних впливів (сонячної радіації, озону, перепадів температур). Забезпечує високу стійкість ізоляції до теплових і усадочних деформацій, до дії агресивних атмосферних факторів води, до вібраційних дій.

    Сфера застосування:

    - застосовується для гідроізоляції зовнішніх поверхонь металевих (сталевих і алюмінієвих), бетонних, залізобетонних, кам'яних (глиняних, із силікатної цегли), азбестоцементних, дерев'яних конструкцій, житлових, громадських, виробничих будівель і споруд, у тому числі: покрівель (по бетонної підстави або рулонному килиму прийшов в непридатність), для захисту від грунтової корозії, електрокорозії, від слабко-і середньоагресивних рідких середовищ, середньоагресивних твердих середовищ, атмосферних опадів, грунтових вод.
    ― облаштування нових покрівель;
    ― ремонту покрівель (обробка тріщин, усунення міхурів і т. д.);
    ― обробки місць примикань, сполучень вертикальних і горизонтальних поверхонь, фасонних деталей на покрівлях;
    ― герметизації стиків різних фасонних деталей на покрівлях з водоізоляційним килимом (труб димоходу, вентиляційних труб, куполів, зливів);
    ― герметизації фальців та ремонт картин на металевих покрівлях;
    ― захист металевих конструкцій від впливу зовнішнього середовища;
    ― гідроізоляції горизонтальних бетонних і залізобетонних поверхонь;
    ― ізоляції трубопроводів сталевих магістральних підземних, надземних і відводів від них;
    ― зовнішньої гідроізоляції ємкісних металевих (сталевих і алюмінієвих), бетонних і залізобетонних конструкцій, у тому числі для зберігання нафтопродуктів;
    ― для зовнішнього антикорозійного захисту резервуарів, конструкцій з листової сталі, труб для газо-, нафто-, і водопроводів;
    ― для приклеювання фанери, ДВП, ДСП, бітумних рулонних матеріалів на цементно-піщані, бетонні, гіпсобетонні основи;
    ― зовнішньої гідроізоляції підземних конструкції будівель і споруд, фундаментів, паль, підвалів, басейнів, цоколів;
    ― гідроізоляції поверхонь кам'яних і армокам'яних конструкцій;
    ― в якості гідроізоляційної прокладки між цоколем і азбестоцементними стіновими панелями;
    ― захист монтажних зварних швів;
    ― захист від корозії місць введення та примикання конструкцій із сталі до конструкцій з цегли, бетону і т.п .;
    ― захист від ґрунтової корозії металевих конструкцій в грунтах, у тому числі елементів круглого і прямокутного перерізу, у тому числі, канати, троси, труби із застосуванням армуючих матеріалів.
    Застосовується у всіх кліматичних зонах по СНиП 23-01-99.
    Обмеження: Не допускається застосування в рідких органічних середовищах: масло, нафтопродукти, розчинники.

    Мастика повністю готова до застосування. При згущуванні мастики каучукової IZOFAST (допускається її розбавлення розчинниками (Уайт ― спірит, бензин, гас, сольвент, нефрас) до потрібної консистенції, при необхідності, але не більше 20% від маси мастики. Перед нанесенням мастику ретельно перемішати! Мастику не підігрівати!!! Рекомендується наносити мастику в два шари, мастика наноситься за допомогою пензля або шпателя, на горизонтальну поверхню можливе нанесення каучукової мастики IZOFAST методом наливу з подальшим розрівнюванням спеціальним інструментом: жорстким пензлем, шпахтелем і т.п. Другий шар наноситься після повного висихання першого. При необхідності можливе армування.
      Будівельні конструкції, що вимагають зворотної засипки, можна засипати грунтом через 24 години після нанесення мастики в один шар, при нанесенні 2-х шарів через 48 годин.
    Час висихання при температурі + 20 ° С не більше 24 годин.
    Рекомендований шар 2 мм.
    Витрата при товщині шару в 2 мм складає 2.5 кг / м.кв. Термін зберігання 12 місяців з моменту виготовлення.

iBudmarket.com.ua - сайт адаптированый под мобильные платформы