Бікроеласт ХКП (сланець сірий) 4.0

35.76 грн.

Бікроеласт ХКП (сланець сірий) 4.0

Артикул 624
Ширина 1 мм.
Довжина 10 мм.
Единицы: м2
Товщина: 4 мм
  • Описание
  • Комментарии
  • Бікроеласт ХКП 4,0 сланець сірий – направляючий бітумно-полімерний рулонний матеріал. Може застосовуватися як верхній шар покрівельного килима на плоскій крівлі. Завдяки його особливому складу, матеріал Бікроеласт володіє покращуваними характеристиками. Це дає можливість зберігати гнучкість -10 °С і витримувати перегріви на сонці до 85 °С. У даному діапазоні температур матеріал поводиться стабільно і зберігає свої робочі характеристики.

    Основа (ХКП) склополотно забезпечує абсолютну вологостійкість матеріалу і переймає на себе і рівномірно розподіляє навантаження при напрузі в покрівельному килимі. Захисне дрібнозернисте посипання (ХКП) з роздробленого сланцю захищає бітум від дії сонячних ультрафіолетових променів, запобігаючи його старінню і розтріскуванню. Тому матеріал з посипанням використовують як верхній шар покрівельного килима.

    Нижній шар (ХКП) покритий поліетиленовою плівкою. Вона не дає матеріалу склеюватися в рулоні і служить індикатором правильного прогрівання матеріалу при наплавленні. Матеріал вважається прогрітим, коли зображення на плівці починає «танути». Перегрів матеріалу сприяє погіршенню характеристик основи, при недогрітій поверхні він погано приклеїться, що приведе до поганої гідроізоляції поверхні. 

iBudmarket.com.ua - сайт адаптированый под мобильные платформы